Direkte fra West End – Janie Dee

Kjøp billetter

Bli med på en lørdagskveld av de sjeldne på DNS! Her blir det musikalnumre og andre overraskelser, når skuespilleren og sangeren Janie Dee entrer scenen, direkte fra Londons West End. Etter konserten rundes kvelden av med et musikalsk nachspiel i baren med Cantabile – The London Quartet, som gjester Norge for første gang.

Janie Dee er en prisbelønt skuespiller med stjernestatus innen både musikal- og teaterverdenen. Hun er feiret for sin ekstraordinære allsidighet fra scene, film, fjernsyn og radio. Hennes karriere omfatter alt fra Shakespeare på Royal Shakespeare Company og Shakespeare’s Globe, til anerkjente forestillinger i klassiske skuespill, moderne dramaer og komedier, samt ledende roller i mange av de store musikalene. I tillegg utfører hun regelmessig sine vittige og sofistikerte kabareter på ledende steder i London og over hele Storbritannia.

«The show’s glory is Janie Dee. She plays all the layers simultaneously: incredulous and wistful, chilly and carnal. Is she the best actor in Britain? Could be.» Sunday Times Culture

NACHSPIEL MED CANTABILE – THE LONDON QUARTET
Bli med på et musikalsk nachspiel i baren med vokalkvartetten Cantabile – The London Quartet, som også får besøk av Edvard Grieg Kor.

Kvartetten har lenge vært kjent som en av Storbritannias beste vokalgrupper. Cantabile – The London Quartet ble stiftet i Cambridge, som et rent a cappella studentensemble, og ble først kjent gjennom Tim Rice-musikalen Blondel i Londons West End. De har siden den gang opptrådt på en rekke forskjellige scener, med repertoar som spenner fra tidlig polyfoni, til jazz og samtidsmusikk. De har spilt inn 18 album og deres utstrakte turnévirksomhet har bragt dem til USA, Sør-Afrika, Asia og Det fjerne Østen. De har opptrådt på de mest prestisjefylte arenaer, for prominente personer, deriblant på Buckingham Palace for Dronning Elizabeth II.

Kvartetten har nylig turnert med showet Full English Brexit! – en turné de trodde skulle ta slutt i mars, deretter i april… men som av en eller annen grunn fortsatt pågår.

Dette er deres første opptreden i Norge.