Amadeus Live

Torsdag 24. januar kl. 19.00Kjøp billett
Fredag 25. januar kl. 19.00Kjøp billett

Opplev Amadeus slik du aldri har gjort det før – den Oscarvinnende filmen vises på storskjerm i HD-kvalitet akkompagnert av fullt orkester og stort kor.

Griegsalen forvandles til kino når vi viser Milos Formans Oscarvinnende og praktfulle filmklassiker Amadeus. Bergen Filharmoniske Orkester er tilbake fra en ukes residens i «Haus für Mozart» i Salzburg, og framfører sammen med Bergen Filharmoniske Kor og Edvard Grieg Kor all filmmusikken live.

Filmen flyter over av Mozarts musikk, fra Tryllefløyten, Don Giovanni og Figaros bryllup til dødsmessen, Requiem, og forteller historien om geniets liv slik den frustrerte og misunnelige komponisten og erkerivalen Antonio Salieri så det.

Filmen er bygd rundt musikken, ikke omvendt slik det vanligvis blir gjort. Med stor skjerm i full HD-kvalitet, akkompagnert av fullt orkester og store korkrefter vil du oppleve Amadeus slik du aldri har gjort det før!

Amadeus Live is a production of Avex Classics International. Photo credits: © The Saul Zaentz Company/Warner Bros.

Er du student eller skoleelev? Kjøp billett til kr. 100. På torsdager er det studentrabatt på rad 24 og bakover, og på fredager i hele salen med unntak av midten fremme.