«Niels Klim»

Publisert 26. mars 2021, oppdatert 20. oktober 2021.
Skrevet av Daniela

Vi i Edvard Grieg Kor hadde gledet oss stort til å jobbe med de unge talentene ved Bjørnafjorden kulturskule og sammen fremføre det nyskrevne verket «Niels Klim», av vår kjære huskomponist Tyrone Landau, høsten 2020. Dette er nå utsatt til 2023 på grunn av koronasituasjonen.

Vi vil rette en stor takk til lærere og elever som gjennom mange måneder har jobbet målrettet med dette prosjektet. Tiden flyr og plutselig er koronaen forbi og vi står der sammen på scenen klare for å reise inn i Niels Klim sin forunderlige verden.

Inntil da kan dere se en video med Tyrone Landau og høre noen fine utdrag fra verket som elevene har spilt inn og delt på Bjørnafjorden kulturskule sin Facebookside.

Edvard Grieg Kors huskomponist, Tyrone Landau.