Edvard Grieg Kor slipper sitt debut-album

Publisert 2. mai 2019, oppdatert 18. mai 2019.
Skrevet av admin

Vi er stolte av å presentere vår første soloplate, som er utkommet på Chandos Records i dag!

Albumet inneholder mange kjente og kjære godbiter for vårt faste publikum, deriblant Edvard Griegs Fire salmer med baryton Audun Iversen som solist, Jonathan Rathbones vokalutgave av Holbergsuiten og Paul Robinsons eventyrlig vakre arrangementer av Sæterjentens søndag, Jeg lagde meg så sildig og Aftnen er stille.

Med på platen er også et annet verk spesialskrevet for Edvard Grieg Kor, nemlig Last Spring av den verdenskjente amerikanske komponisten David Lang. Stykket er komponert etter Vinjes dikt Våren, som de fleste av oss kjenner i form av Griegs tonesetting fra Vinjesangene Op. 33.

Plateslippet markeres med en egen lanseringskonsert under Festspillene i Bergen fredag 24. mai i Håkonshallen. Du kan høre smakebiter på Chandos Records sin hjemmeside allerede nå! 🎶

Chandos - Edvard Grieg Kor sings Grieg