Korsommerskole 2021

Hvem er Edvard Grieg Kor Barn&Unge?

Edvard Grieg Kor (EGK) er Bergens profesjonelle vokalensemble. De har en rekke egne konserter og medvirker i forestillinger med Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester. Edvard Grieg Kor Barn&Unge er Edvard Grieg Kors utdanningsprogram for barn og unge. Organisasjonen har fire aspirantkor, to barnekor, ett ungdomskor, et talentprogram og et program for musikkstudenter. EGK Barn&Unge ivaretar store deler av opplæringen og utdanningen av sangere i Bergen.

Korsommerskolen 2021

Korsommerskolen 2021 går av stabelen mandag 9. august til fredag 13. august på Meyermarken Bydelshus. Profesjonelle korinstruktører vil lære barna å tørre å bruke stemmen og kroppen sin på en scene. Vi synger sanger fra alle tradisjoner; bergenssanger, barnerim, jazzlåter, gode gamle viser og kjente kjære klassiske sanger. Korsangen oppdages gjennom en utforskende tilnærming til rytme og toner, og musikk og rytmeleker er en naturlig del av dagen. Det kreves ingen forkunnskaper i korsang.

Forskning viser at sang gjør en glad. Vi ønsker å formidle sangglede og gi barna selvtillit til å slippe seg løs i sangen. Kurset tar også for seg god stemmebruk og opplæring i tostemt sang. Kurset avsluttes med en flott konsert for foresatte og venner fredag 13. august.

Ved spørsmål, kontakt prosjektleder for EGK Barn & Unge, Irene Winter415 61 310

Kom og vær med på en gledefylt uke i musikkens tegn!

Praktisk

Kursdeltagerne vil deles inn i to grupper etter alder.
Ta med en vannflaske og ha på løse behagelige klær.
Lunsj serveres hver dag.

Program for Korsommerskolen:

Mandag-torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 11-16, konsert kl. 16

Pris

Gratis

Påmelding

Ved spørsmål, kontakt prosjektleder for EGK Barn & Unge, Irene Winter415 61 310