The Blue Planet in Concert

Torsdag 13. februar 2020

Kjøp billett – torsdag 13. februar kl. 19.00

Kjøp billett – fredag 14. februar kl. 19.00

En uforglemmelig visuell og musikalsk reise gjennom de villeste og vakreste delene av vår blå planet.

The Blue Planet in Concert er en reise i våre hav. Vi møter både vennlige og mindre vennlige vesener, og feirer samtidig de mystiske havenes og korallrevenes skjønnhet og fargeprakt. Dette er en live film-produksjon med spesielt redigert billedmateriale fra BBCs legendariske serie, og med George Fentons majestetiske og rørende originalmusikk. Bli med når kameraene dykker ned i de åpne hav for å utforske det enorme og skjulte livet dypt der nede. Bli med under isen eller inn i de varme koralhavene.

Kveldens dirigent, George Fenton, er en av Storbritannias mest suksessrike og prisvinnende komponister og har skrevet musikk for en rekke filmer og TV-serier, deriblant Cry Freedom, Gandhi og krimserien Bergerac.

Konserten varer ca. 90 minutter og framføres med fullt symfoniorkester som spiller live til filmen som vises på stort lerret.

George Fenton, dirigent og konferansier

Edvard Grieg Kor