Direkte fra West End – Janie Dee

Engen 1, Bergen
Lørdag 05. oktober 2019
18:00 - 20:00

Bli med på en lørdagskveld av de sjeldne på DNS! Her blir det musikalnumre og andre overraskelser, når skuespilleren og sangeren Janie Dee entrer scenen, direkte fra Londons West End. Etter konserten rundes kvelden av med et musikalsk nachspiel i baren med Cantabile – The London Quartet, som gjester Norge for første gang.

Janie Dee er en prisbelønt skuespiller med stjernestatus innen både musikal- og teaterverdenen. Hun er feiret for sin ekstraordinære allsidighet fra scene, film, fjernsyn og radio. Hennes karriere omfatter alt fra Shakespeare på Royal Shakespeare Company og Shakespeare’s Globe, til anerkjente forestillinger i klassiske skuespill, moderne dramaer og komedier, samt ledende roller i mange av de store musikalene. I tillegg utfører hun regelmessig sine vittige og sofistikerte kabareter på ledende steder i London og over hele Storbritannia.

«The show’s glory is Janie Dee. She plays all the layers simultaneously: incredulous and wistful, chilly and carnal. Is she the best actor in Britain? Could be.» Sunday Times Culture